The market may not be easily beaten, but it appears to be beatable,
at least if you are willing to work at it."
    [Robert A. Haugen]SMS-DIENST OOK BESCHIKBAAR IN HET BUITENLAND!
 
Hebt u al een GRATIS ABONNEMENT op de SMS Dienst?
Meld iemand aan voor de SMS-dienst en verdien (max.) EUR 10!
Bent u bekend met de afkortingen van de SMS Dienst?
Gerealiseerde winst dankzij SMS-dienst: EUR 107.000!


Op deze pagina's vindt u informatie over de activiteiten van Rashied Ghauharali.

Rashied studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen en specialiseerde zich in beleggingen. Hij is actief als belegger sinds een beruchte dag in oktober 1987 (weet u nog?). In 1995 behaalde hij, nog tijdens de studie, in drie maanden tijd een rendement van 1700%. Vervolgens onderbrak hij de studie voor een reis van vier maanden door Zuid-Amerika.

Na het afstuderen begon Rashied op 27 november 1996 met het publiceren van zijn dagelijkse beschouwingen via internet. Na werkzaam te zijn geweest bij een vermogensbeheerder, is Rashied een eigen onderneming begonnen waarvan de beleggingsbrief een belangrijk bestanddeel is.

Rashieds optreden in het actualiteitenprogramma 'Netwerk' tijdens de Azie-crisis en recentelijk tijdens het radioprogramma 'Met het oog op morgen' zorgden voor verdere landelijke bekendheid.

Overigens wordt de dagelijkse mailing van Rashied gelezen door lezers over de hele wereld, van België tot de VS en van Afrika tot het Verre Oosten.

De dagelijkse beleggingsbrief
Deze brief, die ooit ontstond uit een dagelijks beleggingspraatje op de home-page heeft inmiddels vele beginnende en gevorderde beleggers op weg geholpen bij het analyseren van de markt en het maken van de juiste keuzes.
Zie 'mailinglijst' voor meer informatie over de inhoud en de spelregels van de brief.


(advertentie)