INSCHRIJVINGSPAGINA VOOR
RASHIEDS REALTIME TRADING
> SMS-dienst voor opties, aandelen en futures <

Gebruik maken van Rashieds SMS-dienst betekent:

  • GEEN abonnementskosten!
  • slechts EUR 0,25 per SMS-bericht!
  • maximaal 100 berichten per maand, al het meerdere is voor onze rekening!
Via deze pagina kunt u zich INSCHRIJVEN (en tevens UITSCHRIJVEN) voor de SMS-dienst. Helaas is deze dienst niet beschikbaar voor niet-ingezetenen, maar we zijn aan het nadenken over een oplossing


DISCLAIMER

Het gebruik en het opvolgen van de adviezen geschiedt geheel op eigen risico!
Rashieds Beleggingsadviezen/RNR Beleggingsadviesbureau (hierna te noemen: "Rashied") aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade/verliezen die geleden wordt/worden als gevolg van het handelen op basis van zijn adviezen en/of het niet of niet tijdig of geheel niet verzenden van de adviezen.
In de adviezen wordt uiterste zorgvuldigheid in acht genomen t.a.v. accuraatheid en juistheid van de adviezen. Voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden aanvaardt Rashied geen aansprakelijkheid.
Aangezien beleggen en speculeren specifieke financiële risico's met zich meebrengen, komen eventueel op Rashieds commentaren en adviezen (mede) gebaseerde (financiële) handelingen volledig voor rekening en risico van degene die de handeling verricht of laat verrichten.
Expliciet waarschuwt Rashied voor het zeer speculatieve karakter van het handelen in futures, het ongedekt schrijven van opties en het innemen van korte-termijn optieposities. De adviezen dienen slechts opgevolgd te worden indien sprake is van voldoende financiele armslag en een bijpassend risicoprofiel! Het beleggen met geleend geld wordt ten zeerste afgeraden. Handelen in opties, futures en aandelen kan zeer riskant zijn, zeker indien belegd wordt zonder gedegen beleggingskennis.

Lees ook de Algemene Voorwaarden.


FORMULIER VOOR AANMELDEN SMS-DIENST
(tevens uitschrijvingsformulier)

* verplicht veld
** kies optie

Ik wil me : Inschrijven **
Uitschrijven **

Achternaam : *
Voornaam/-letters : *
Adres : *
Postcode en woonplaats : * *
Land : *
Mobiele operator : **
E-mailadres : *
Mobiel nummer : *
 
Hierbij bevestig ik dat ik de disclaimer en de Algemene Voorwaarden zorgvuldig heb doorgenomen en dat ik akkoord ga met bovenstaande disclaimer en met de Algemene Voorwaarden.

Ik heb : een abonnement op de Mailinglijst. **
Geen abonnement.**


VOOR NIET-ABONNEES IS ER DE MOGELIJKHEID VAN EEN GECOMBINEERD INTRODUCTIE-ABONNEMENT:

Als u zich opgeeft voor de SMS-dienst (minimaal een maand), krijgt u voor slechts EUR 8,95 extra (normaal tarief: EUR 9,95) een proefabonnement. U krijgt dan een maand lang elke beursdag per e-mail onze beursmailing + de actuele Newsflashes (o.a. de samenvattingen van de adviezen die via onze Beurslijn 0900-RASHIED gegeven worden). Voorbeelden van onze dagelijkse mailings vindt u terug in het archief van onze site en op de gratis vensters onder het menu "NIEUWS" van onze site en van Behr de Ruijter.

Ja, ik wil naast de SMS-berichten tevens een introductie-abonnement op de mailinglijst voor slechts EUR 8,95 extra.