De gerealiseerde WINST met onze trades in 2003
bedraagt ruim € 53.000!


RASHIEDS REALTIME TRADING SMS-DIENST
VOOR OPTIES, AANDELEN EN FUTURES
> gratis abonnement <

Uitsluitend concrete aan- en verkoopadviezen!
OOK BESCHIKBAAR IN HET BUITENLAND!
(ook voor niet-abonnees*! Lees verder!)

Op veler verzoek in het leven geroepen: DE dienst waarmee u REALTIME kunt meebeleggen, inhaken op ontwikkelingen en profiteren van de beweeglijkheid van de koersen.

Ga gelijk door naar de inschrijvingspagina (ook voor uitschrijven) of lees hieronder verder over de SMS dienst:
de voordelen
de kosten
Meld iemand aan en verdien max. € 10
de abonnementsperiode
enkele aanvullende opmerkingen
een voordelig aanbod voor niet-abonnees van de mailinglist
de algemene voorwaarden
lijst van gebruikte afkortingen
inschrijven
disclaimer


* ook beschikbaar voor niet-abonnees van Rashied's Mailinglijst!


DE VOORDELEN:

*U kunt nu meedoen aan onze intraday-transacties! De discrepantie tussen het geven van het advies en de timing van de uitvoering EN de daadwerkelijke actuele gang van zaken waardoor een advies gewijzigd moet worden, kunnen we op deze wijze opvangen.

*DE dienst voor actieve traders EN voor beleggers die de beurs niet de hele dag in de gaten kunnen houden, maar toch willen inspelen op de actuele ontwikkelingen en kansen.

*DE no-nonsense dienst: -Geen koersalerts; daarvoor moet u elders zijn. -Geen news-alerts; voldoende aanbod elders op het internet en via de (voor abonnees van onze Mailinglijst gratis EN actueel) Newsflashes.

*DE dienst met ALLEEN concrete aan- en verkoop adviezen per SMS als er daadwerkelijk iets te verdienen of te beleggen valt. Indien er nieuwsberichten verzonden zullen worden, zullen we er altijd een CONCREET advies aan vastplakken, evt. betreffende lopende posities. Ongeveer wat u gewend bent van onze Newsflashes (zie voor voorbeelden ons archief en ons GRATIS dagelijkse venster op de site van Behr de Ruijter. Wilt u meer weten over de onderbouwing en de reden van de adviezen, dan kunt u de Newsflashes lezen (voor abonnees van de Mailinglijst zonder vertraging). NOGMAALS: Er zal ALLEEN een SMS verzonden worden indien er daadwerkelijk iets te verdienen of te beleggen valt.

* In de gevallen dat er nieuwsberichten verzonden zullen worden (indien zeer belangrijk nieuws), zullen we er altijd een advies aan vastplakken, mogelijk betreffende lopende posities. Ongeveer wat u gewend bent van onze Newsflashes. Wilt u meer weten over de onderbouwing en de reden van de adviezen, dan kunt u de Newsflashes lezen (abonnees)

*Er zullen niet alleen opties- en futures-adviezen gegeven worden, maar ook adviezen betreffende lucratieve in- en uitstapmomenten van aandelen.

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]
DE KOSTEN:

*Het tarief bedraagt € 0,25 (incl. 19% BTW) per SMS.

*Om de kosten in toom te houden zal er een maximum aantal gesteld worden van 100 berichten per maand; de kosten voor al het meerdere zal voor rekening van ondergetekende komen. NB.: Valt er niets te beleggen, bijv. in een rustige beursperiode, dan zal er in het meest extreme geval GEEN SMS verzonden worden en heeft u dus GEEN kosten. Valt er veel te beleggen, dan zullen we uitsluitend de meest kansrijke gevallen uitpikken en compleet met winstkansen, risico (specu-hoog-middel-laag), koersdoel en stoploss communiceren, nogmaals rekeninghoudend met het maximum aantal SMS-berichten van 100.

*Het abonnement op deze dienst is geheel GRATIS! M.a.w. u betaalt dus GEEN vaste (abonnements)kosten per maand, kwartaal, halfjaar of jaar; uitsluitend een kleine vergoeding voor het daadwerkelijk aantal verzonden SMS-berichten.

*Achteraf, aan het eind van de maand krijgt u van ons (dus NIET OOK nog eens extra op uw telefoonrekening van uw mobiele operator) netjes een nota met het aantal verzonden berichten en de vergoeding die u binnen 10 dagen na dagtekening dient te betalen.

*I.v.m. veelvuldige pogingen tot oplichting zijn we genoodzaakt om evenals bij de mailings nu ook voor de SMS-dienst te vragen om een (eerste) betaling vooraf alvorens uw SMS-abonnement geactiveerd wordt.

Na uw aanmelding via de website ontvangt u een factuur voor de eerste maand ad € 25,00. U kunt dit beschouwen als een beltegoed (prepaid) waarmee de eerste factuur van uw eerste abonnementsmaand wordt verrekend. Aangezien we nooit meer dan 100 berichten a € 0,25 in rekening brengen per kalendermaand, zal deze eerste betaling dus voldoende zijn voor de eerste nota (als u meteen een proefabonnement op de mailinglijst er bij neemt, zal er een bedrag van € 8,95 bij komen). Als er minder dan 100 berichten verzonden zijn, wordt het resterende beltegoed meegenomen naar de volgende maand en zal het bedrag verrekend worden met de nota voor de volgende maand. Alle overige maanden na de eerste maand zullen zoals gebruikelijk achteraf in rekening gebracht worden. Als u bij opzegging van uw abonnement een tegoed heeft, wordt het bedrag uiteraard na beeindiging van uw abonnement teruggestort op uw bank-/girorekening.

Om misverstanden te voorkomen zijn we tevens genoodzaakt om NAAST de afmelding via de website u tevens te verzoeken om een SCHRIFTELIJKE opzegging (per reguliere post) te sturen naar ons. Hoeft niet aangetekend, als u maar een bewijs van verzending (met daarop de datum en ons adres) kunt overleggen indien er om gevraagd wordt. Een bewijs van verzending kunt u kosteloos krijgen als u uw brief aanbiedt bij het postkantoor.

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]
MELD IEMAND AAN EN VERDIEN (MAX.) € 10

De gerealiseerde winst met onze trades in 2003 bedraagt ruim € 53.000! Als blijk van dank voor uw vertrouwen en waardering, bieden we onze SMS-abonnees de volgende korting aan:

VOOR IEDERE NIEUWE ABONNEE DIE ZICH DANKZIJ U AANMELDT KRIJGT U VAN ONS EENMALIG 1 EURO KORTING OP UW TOTAALNOTA (*), MET EEN MAXIMUM VAN € 10 PER MAAND (bij 10 aanmeldingen dankzij u)! En dat op een nota van maximaal € 25.

Oftewel: u krijgt maximaal 40 van de 100 berichten GRATIS!!!
De persoon die zich aanmeldt kan een e-mailtje sturen met het bericht dat hij/zij zich dankzij uw aanbeveling heeft geabonneerd. Zo kunnen wij de statistieken voor u bijhouden.

(*) N.B. de korting wordt met terugwerkende kracht verrekend met uw nota nadat de nieuwe abonnee zijn/haar eerste nota voldaan heeft.

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]
ABONNEMENTSPERIODE:

*Vindt u het allemaal toch niet geheel naar wens of bent u een tijd uit de roulatie of in het buitenland of wilt/kunt u een tijd niet beleggen, dan kunt u netjes uw gratis abonnement weer opzeggen en kunt u zich vervolgens altijd weer opnieuw aanmelden als u weer in de stemming/gelegenheid etc. bent. Hou wel rekening met een opzegtermijn van een maand.

*Om administratieve redenen zullen abonnementen ingaan en beŽindigd worden per de 1e of de 15e van de maand.

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]
AANVULLENDE OPMERKINGEN:

*Deze dienst is OOK beschikbaar voor niet-ingezetenen van Nederland!

*Deze dienst is NIET bedoeld als vervanging van de persoonlijke portefeuillebegeleiding van onze activiteiten van RNR Beleggingsadviesbureau. Niet alle beleggers zijn nu eenmaal hetzelfde type belegger en beleggen blijft een zaak van persoonlijke benadering, rekening houdend met de individuele wensen en beperkingen. Wilt u meer info over DEZE vorm van begeleiding, stuurt u dan een mailtje met als onderwerp "ADVIES" en we nemen z.s.m. contact met u op.

*Deze dienst is evenmin bedoeld ter vervanging van de dagelijkse Mailings, maar als aanvulling. U hoeft echter geen abonnee te zijn om van deze dienst gebruik te kunnen maken. U mist in dat laatste geval wel de onderbouwingen, de visies/verwachtingen, de tips&adviezen, de defensieve acties, de combinaties van opties&aandelen, de laatste nieuwsfeiten, etc. Meer informatie over abonnementen verkrijgt u in de rubriek Mailinglijst van Rashied.nl.

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]
NIET-ABONNEES VAN DE BELEGGERSBRIEF (mailinglijst)

Voor niet-abonnees van de beleggersbrief (mailinglijst) is er de mogelijkheid voor een introductie-abonnement op de mailinglijst.
Als u zich opgeeft voor de SMS-dienst (minimaal een maand, met opzegtermijn van 30 dagen), krijgt u voor slechts € 8,95 extra (normaal tarief: € 9,95) de eerste maand tevens elke beursdag per e-mail onze beursmailing + de actuele Newsflashes. Op de inschrijvingspagina kunt deze mogelijkheid aanvinken. Voorbeelden van onze dagelijkse mailings vindt u terug in het archief van onze site en op de gratis vensters van Behr de Ruijter.

*Op onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

*De DISCLAIMER vindt u terug op de inschrijvingspagina.

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]
LIJST VAN GEBRUIKTE AFKORTINGEN

Vanwege het maximum aantal tekens per SMS-bericht, wordt een aantal afkortingen gebruikt. Als u een SMS ontvangt, kunt u de afkorting opzoeken in de lijst van afkortingen.

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]
WAAR KAN IK ME INSCHRIJVEN?

U kunt zich inschrijven op onze inschrijvingspagina. U kunt dan op zeer korte termijn meteen aan de slag!

Heel veel succes met uw beleggingen!

Rashied Ghauharali

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]
Disclaimer (korte versie)

Beleggen brengt (grote) risico's met zich mee. Vooral het handelen in opties en futures kan zeer riskant zijn, zeker indien belegd wordt zonder gedegen kennis van de optie- en futures-theorie, met geleend geld en/of (ongedekte) short-posities! Beleg alleen met geld dat u over heeft en (al dan niet tijdelijk) kunt missen.

Dringend advies: beleg niet met geleend geld, zeker niet in opties en futures!

[ inschrijvingspagina | terug naar boven ]